Resultaten voor spirituele opleidingen

 
spirituele opleidingen
Diverse Spirituele Opleidingen van de Spirituele Academie Karlista Fontijn Opleiding en Training Hengelo gldDiverse Spirituele Opleidingen van de Spirituele Academie Hengelo gld Karlista Fontijn.
Zoek een professional. Opleiding en Training. Karlista Fontijn Hengelo gld. Diverse Spirituele Opleidingen van de Spirituele Academie Hengelo gld. Spirituele Intuïtieve Ontwikkeling is een 3 daagse opleiding. In deze opleiding maakt u zich de basis eigen van spiritualiteit en leer je je gaven te ontwikkelen.
spiritueel centrum
Vergelijk 14 Spiritualiteit opleidingen, trainingen en cursussen Springest.
Meer dan 73.000 cursussen opleidingen. 14 Spiritualiteit trainingen, cursussen opleidingen. Bekijk ook: Yoga, NLP, Ayurveda, Mindfulness, Reiki en Meditatie. tune Filters reorder Sorteren. Sortering veranderen clear. Relevantie en ervaringen. Prijs hoog laag. Prijs laag hoog. Duur lang kort. Duur kort lang. MODULE SPIRITUELE PSYCHOLOGIE.
hypnotiseur
Spirituele Opleiding Maylight.
Ben jij op zoek naar een betrouwbare spirituele opleiding in Amsterdam, Hoofdorp, Haarlem e.o? Maylight Instituut voor Spirituele Mentale Training is voorzien van een breed diversiteit aan spirituele opleidingen, producten en diensten. Tijdens onze spirituele opleiding leer je hoe je de energie met anderen moet verbinden en leer je ook over de achtergrond van de spiritualiteit.
opleiding nlp
Spirituele Cursus Maylight.
Naast de opleidingen voor Mediumschap en de Avalon ELA-energy vervolgopleidingen, bieden we enkele gespecialiseerde opleidingen, die toegespitst zijn op specifieke facetten van de beroepen Medium en Healer. Daarnaast bieden we opleidingen en cursussen aan, die zorgdragen voor een sterkere aansluiting tussen de spirituele beroepen en de reguliere zorg.
aalter
Academie voor Geesteswetenschappen Utrecht.
Veel aandacht gaat daarbij uit naar zelfontwikkeling en innerlijke groei. Met een combinatie van colleges, studie, reflectie en vaardigheidstraining bieden we onze studenten handvatten om de spirituele dimensie in leven en werk te integreren, door.: het hele palet van de menselijke ervaring serieus te nemen, inclusief bijzondere ervaringen waar mensen van getuigen zoals uittredingen, helderziendheid en bijna-doodervaring.; deze even respectvol als diepgaand te onderzoeken en niet iedere verklaring voor waar aan te nemen.; hiervoor te rade te gaan bij de psychologie, de filosofie, de mystiek, de gnostiek en de esoterie; en bij auteurs als William James, Carl Jung, Karl Jaspers en nog vele anderen. Veel inspirerende contacten, bruikbaar materiaal dat ik nu al in mijn werk in kan zetten! Anita Groenendijk 45, hoofd opleidingen bij Estafette Odin, 2e jaars Zingeving Spiritualiteit.
Cursussen over spiritualiteit en intuïtie Lilianders.
Gedurende het jaar biedt Lilianders diverse cursussen en opleidingen. De thema's' healing, spiritualiteit, lichtwerk en bewustwording staan centraal. Klik hieronder voor uitgebreide informatie over de cursus of opleiding van je keuze. De coachopleiding bestaat uit drie delen: Spiritueel gezinscoach, Therapeutisch gezinscoach en Energetisch kindercoach. Deze vormen samen een gedegen basis voor jouw praktijk als therapeut of coach voor nieuwetijdsmensen en hun gezinnen. Ook is deze cursus geschikt voor leraren, ouders, artsen, therapeuten en kindercoaches om te leren omgaan met gevoelige mensen en paranormale gaven bij kinderen en volwassenen. Je kan alle delen volgen of slechts 1 deel dat jou het meeste aanspreekt, de volgorde is niet van belang. Een vooropleiding is niet nodig. In deze basisopleiding spiritueel gezinscoach leer je hoe je op een mooie, liefdevolle manier ouders en kinderen kunt begeleiden in hun leven. We gaan in op diverse thema's' uit het leven van alledag. Op een heldere, energetische wijze maken we het werken met de spirituele wereld eigen.
Spirituele Ontwikkeling I Caroline Bun Coaching Healing.
Mocht je twijfelen wat het beste bij je past, neem dan eerst contact met ons op, kom eerst voor een individuele sessie of ontmoet ons tijdens de maandelijkse Healing Satsang Night. Na Spirituele Ontwikkeling I, kun je doorstromen naar de verdiepingssessies Spirituele Ontwikkeling II en wellicht ook naar Spirituele Ontwikkeling III.
Spirituele opleiding, spirituele opleidingen, opleiding professioneel spiritueel coach NEM Academy.
Welke kant je ook op gaat, een spirituele opleiding tot transformatie coach of therapeut is een investering in je persoonlijke ontwikkeling waarvan je elke dag profijt zult hebben. Contact opnemen met NEM Academy. Wil je meer informatie over onze spirituele opleidingen?
Een spirituele cursus is mindfulness Thuisstudie.net.
Alleen wettelijk erkende opleidingen hebben recht op studiefinanciering en mogen een graad vermelden zoals ing, ir of master. Wel kunnen de spirituele opleidingen in aanmerking komen voor een fiscale aftrek van de studiekosten als ze met je toekomstig beroep te maken hebben.

Contacteer ons