Zoeken naar de spirituele poort

 
de spirituele poort
De Poort.
Chakra's' houden onze evolutiespiraal op gang en functioneren op verschillende dimensies tegelijk. De chakra's' besturen zo ons fysiek, ons psychische en ons spirituele bewustzijn. De zeven hoofdchakra's' die in ons lichaam huizen, bevinden zich tussen de stuit en de kruin in een baan langs de ruggengraat.
Emergency
De Spirituele Poort heeft ruimte voor. Mireille van Rijn Medium Facebook.
Privacy Gebruiksvoorwaarden Adverteren op Facebook Advertentievoorkeuren Cookies. Mireille van Rijn Medium. 9 juni 2012. De Spirituele Poort heeft ruimte voor spirituele Toppers! spiri-coaching, mediums, paragnosten, tarotisten, astrologen! Zie vacature site! Vacatures Mireille weet meer. Welkom bij De Spirituele Poort! De aardse kijk in de spirituele wereld!
kapper
Het vijfde element als poort naar verlichting Achtergrond Info AltNed.
Het vijfde element is in staat ons weer in verbinding te brengen met een wetmatigheid waaraan elke vorm van leven onderworpen is: het cyclische principe, de poort naar verlichting. Dit artikel is een eerste aanzet om inzicht te geven in de achterliggende oorzaken van de processen waarin we ons op dit moment bevinden. Ooit hadden we in het Westen ook vijf elementen, maar nu moeten we het doen met vier. Hoe komt dat eigenlijk? Als we ooit ook vijf elementen hebben gekend, wat is dan de reden dat het vijfde element verdwenen is. En, wie of wat heeft dat veroorzaakt? Trouwens, was is eigenlijk het vijfde element? Het vijfde element. Wij zijn in ons Westerse spirituele systeem opgegroeid met de leer van de vier elementen: Water, Vuur, Aarde en Lucht.
xenos
Sterrenpoort.
Natuurlijk kunnen zij met hun ruimteschepen rond de Aarde vliegen en missies uitvoeren, maar dat doen ze alleen op verzoek van mensen of de spirituele hirarchie. Een poort daarentegen geeft ze de mogelijkheid om veel directer te communiceren met de mensheid of zoals we onlangs gezien hebben, met het Devarijk.
prince
Ben jij spiritueel aan het ontwaken? Dit zijn de 7 tekenen Holistik.
Ze zagen de klier als de poort tussen de fysieke en spirituele wereld. Binnen veel culturen en religies staat het derde oog dan ook voor het hoogste bewustzijn dat wij mensen kunnen bereiken. Het derde oog is een energetisch oog waarmee je dingen kunt zien die je met je fysieke zintuigen niet kunt waarnemen.
De poort Spirituele dagkaart Orakelkaarten Online Orakels.
LUDO LEGEIN BOX190 VRAGEN STAAT VRIJ! kaartlegger astroloog helderziende spirituele raadgever. 0909 7000 000 / BOX: 1302 0.90 p/m. Kaartlegster met een luisterend oor en een groot hart, intuitiefpendelenlife-coach. 0909 7000 000 / BOX: 1371 0.90 p/m. Al onze consulenten. WAT VOND JIJ VAN DE POORT?
Helderziende paragnosten Spirituele kaart De Poort.
Voor de poort identificeer je je met het niet-zijn van wat je wenst. Na de poort ben je het. Het is het accepteren van het niet-zijn of het loslaten van de noodzaak. Ga je door de poort? Bestel uw Spirituele kaarten Online.
Marktplaats.nl De Spirituele Poort, Dé Spirituele Consultlijn! Alternatieve geneeskunde en Spiritualiteit.
Welkom bij De Spirituele Poort! De aardse kijk in de spirituele wereld! 0909-99 33 66 3 0.80ct p.m Deze spirituele hulplijn is opgezet met de insteek om u een handreiking te bieden, een gereedschap die u zelf toe kunt passen in uw manier van leven.
Welkom bij Puur Medium, Dé Spirituele en ParanormaleHulp en Advieslijn!
Voor jouw spirituele zijn, voor jouw doel op aarde, welk doel dat ook moge zijn. Weet dat er meer is wat betreft jouw zielsbestemming op aarde, vanaf de dag dat jij door De Poort ging om jouw spirituele ervaring als mens op te doen op deze aarde, zodat jouw ziel meer weet en zich zal vullen met ervaringen, emoties, wijsheden en meer.

Contacteer ons