Op zoek naar spirituele avond?

 
spirituele avond
Evenement 13-10-17: Spirituele Avond Spirituele-agenda.nl.
Evenement 13-10-17: Spirituele Avond. vrijdag, 13 oktober 2017. Gemeenschapshuis De Blaker in Breda. 2000: uur tot 2230: uur. annie shiva hotmail com. SPIRITUELE AVOND in de Blaker in Breda op vrijdagavond 13 oktober 2017 van 2000: uur tot 2230: uur met Numerologie naam geboortedatum door Gerrit Jansen.
Safety
Annie Fens.
online marketing bureau
Spirituele avond in Calypso t Groentje Wijks Nieuws.
05-02-2018, 1603: Van de redactie. WIJK BIJ DUURSTEDE Op dinsdag 13 februari, vanaf 19.30 uur wordt u in het Calypso Theater op de Markt meegenomen in de spirituele wereld. De gast deze avond is Marielle Beks, zij zal een paranormale Engelenavond verzorgen.
horloge
mediums op de spirituele openbare avond bij Your Inner Peace in Zeeland.
Universal White Time behandeling. Organiseren van spirituele openbare avond met verschillende mediums en een spirituele beurs. Your Inner Peace organiseert diverse spirituele avonden waarbij verschillende mediums door mij worden uitgenodigd. Zij zullen deze openbare avonden op diverse wijze mooie boodschappen gaan doorgeven.
wissellijsten
Van" hoofd naar buik" spirituele avond met persoonlijke Master Healing en Reading.
Van" hoofd naar buik" spirituele avond met persoonlijke Master Healing en Reading. Tijdens de spirituele avond en het healingsrondje krijg je, als je wilt, individuele healing-reading. Soms op bepaalde ingebrachte themas en anders op dat wat komt. Ook zul je door de spirituele lezing en healing meer en meer ontwaken in wie je werkelijk bent en ervaar je meer hoe het is te leven vanuit je buik.
Evenementen Spirituele-agenda.nl.
Spirituele Vakantie Reizen. Zicht op je Weg met opstellingen. Centrum Pacha Mama, Matthijs Anthonise Zicht op je Weg. Centrum Pacha Mama, Lekkum bij Leeuwarden. 65 vraagsteller, 20 representant. Op deze avond wordt er een groepsopstelling gedaan. Er wordt gewerkt met.
Spirituele avond Spiritueel Centrum Tilburg.
Tenslotte komen engelen ook aan bod, wat zijn ze wel en wat niet en hoe is hun invloed. Kortom een spirituele avond waarbij veel mooie informatie tot je komt. Wat gaat er nog meer gebeuren tijdens de spirituele en astrologische avond?
De Kosmos Openbare spirituele avonden, cursus spirituele ontwikkeling, persoonlijke consulten en spirituele huiskamer avonden.
De avond begint om 2000: uur en eindigt om 2230: uur. De toegang is 10. Alle consulten zijn gratis. De locatie is De" Bebsel" Hengevelderstraat 20 te Goor routebeschrijving. U kunt uw auto gratis parkeren. Het team van De Kosmos wenst u allen een hele fijne beurs! Neem voor meer informatie contact op met info@dekosmos.com. De Kosmos 2018 Alle rechten voorbehouden Contact Facebook Twitter. Door middel van de nieuwsbrief blijft u op de hoogte van het laatste nieuws over De Kosmos. Wat is spiritualiteit? TWENTSE SPIRITUELE AGENDA DE SPIRITUELE GIDS.
Gratis inspiratie-avond Spiritueel Centrum Rucphen.
In gesprek met Zacharias. Spirituele reis Ibiza. Sister Power speciaal voor vrouwen. Spiritueel Mediamiek Weekend. Wat is wat. Home Cursussen bijeenkomsten Gratis inspiratie-avond. Ik nodig je hier van harte uit voor een ontmoeting. Kom maar eens kijken! Doordat de verplichting wegvalt vanuit jullie kant naar mij toe. Mag en kan ik vrij werken en dat doe ik het allerliefste. Elke avond is anders daardoor en elke avond is weer een heel bijzonder feestje.

Contacteer ons