Zoeken naar spirituele ontwikkeling opleiding

 
spirituele ontwikkeling opleiding
spirituele ontwikkeling
Intuïtieve Ontwikkeling Mens en Intuïtie Amersfoort.
Het derde trimester omvat de volgende onderwerpen: communicatie-koorden, kleuren-interpretaties en individuele beleving, mannelijke en vrouwelijke energie yin-yang, communiceren met spirituele gidsen, de twee kanten van het ego, zelfgenezing en gezondheid. In het derde trimester leer je onze 10 punten meditatie: de belangrijkste aandachtspunten van onze meditatie veranker je in je vingers, die daarmee als mudras op ieder moment, waar dan ook, kunnen worden toegepast. Meditatie is dan niet meer iets wat je op een kussen doet in je meditatiekamertje, maar overal, wanneer dan ook. Studieomvang: 12 lessen van 25, uur, 30 uur in totaal. De drie trimesters Intuïtieve Ontwikkeling bestrijken samen aaneensluitend een jaar en zijn een innerlijke ontdekkingsreis van energiepatronen in je aura en chakras. Contacteer ons voor meer informatie
medische keuring vervuilde grond
Spirituele Ontwikkeling I Caroline Bun Coaching Healing.
Mocht je twijfelen wat het beste bij je past, neem dan eerst contact met ons op, kom eerst voor een individuele sessie of ontmoet ons tijdens de maandelijkse Healing Satsang Night. Na Spirituele Ontwikkeling I, kun je doorstromen naar de verdiepingssessies Spirituele Ontwikkeling II en wellicht ook naar Spirituele Ontwikkeling III.
miele
Intuitieve ontwikkeling cursus.
Deze cursus Intuitieve Ontwikkeling is een goede opstap naar de opleiding Zuiver Waarnemen. Informatie en Aanmelden.: via contactformulier zie link of per telefoon: 06-28423459 of mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
buddha to buddha horloge sale
Spirituele ontwikkeling cursus Amsterdam School Of Life.
Meld je vandaag nog aan! Wil jij je aanmelden voor de cursus spirituele ontwikkeling die School of Life verzorgt in Amsterdam? Kies je liever voor de beroepsopleiding? Je kunt je ook aanmelden voor de oriënterende of verdiepende workshops. Heb je vragen? Stel ze ons gerust en neem contact op via 023 8444660 of stuur een e-mail naar secretariaat@schooloflife.nl. Spirituele HBO opleidingen Healing opleiding Chakra opleiding.
ikea
Opleiding Intuïtieve Spirituele Ontwikkeling Spirituele Intuïtieve Academie.
Deze opleiding Intuïtieve Spirituele Ontwikkeling duurt 3 dagen of 7 avonden. Klik hier om naar inschrijven pagina te gaan. Op de website van De Spirituele Academie vind u uitgebreide informatie over de inhoud van de opleidingen, het lerarenteam en de locaties waar de diverse opleidingen worden gegeven in zowel binnen als buitenland.
Home Intuïtive Opleidingen Utrecht.
De Open Middag is een leuke manier om ongedwongen kennis te maken met Intuitieve Opleidingen. Je kunt een healing of een korte reading meemaken, praten met cursisten en docenten en een korte les volgen. Lees meer over de Open Middag.
Cursus Intuïtieve Ontwikkeling Frederike.
Persoonlijke, spirituele intuïtieve ontwikkeling. Iedereen beschikt over intuïtie. Door dit te ontwikkelen verruim je je bewustzijn en stimuleer je je spirituele ontwikkeling en persoonlijke groei. Je kijk op het leven kan veranderen door een dieper besef van wie je bent en wat je kunt.
Opleiding Spirituele Ontwikkeling SORAG Opleidingen en Cursussen.
Opleiding Spirituele Ontwikkeling SORAG Opleidingen en Cursussen. Terug naar overzicht opleidingen. Eigenlijk beschikken we bij onze geboorte al over een basis van spirituele ontwikkeling. Tijdens je jeugd en verdere leven doe je echter nauwelijks of niets met deze aangeboren vaardigheden en dat is jammer want je kunt er zowel je eigen leven als het leven van anderen mee verrijken.
Opleiding Intuïtieve ontwikkeling Annette Weers Kracht van ademen.
6de chakra: visie, kijk op de wereld en kijk op jezelf en helder zien. 7de chakra: autoriteit, autonomie, weten en helder weten. De fysieke, emotionele, mentale en spirituele auralagen. Na Basis 1 kun je de opleiding vervolgen met Basis 2 en de healing 1 2 en de aurareading opleiding.

Contacteer ons