Op zoek naar spirituele muziek online?

 
spirituele muziek online
Spirituele Muziek Caroline Bun Coaching Healing.
Wat nu als er muziek zou bestaan, die je vooruit helpt in jouw spiritualiteit? Maurice is al jaren muzikant en de laatste jaren maakt hij spirituele muziek samen met zijn begeleiders. Maurice maakt deze muziek in een soort trance en beluistert de muziek pas voor het eerst nadat hij weer uit zijn trance is.
Spirituele Muziek Caroline Bun Coaching Healing.
MUZIEK, DIE JE OPENT IN JE SPIRITUALITEIT! Maurice is al jaren muzikant en de laatste jaren maakt hij spirituele muziek samen met zijn begeleiders. Maurice maakt deze muziek in een soort trance en beluistert de muziek pas voor het eerst nadat hij weer uit zijn trance is. Het verrast hem telkens weer. Elk stuk heeft een ander treffend effect. Bijvoorbeeld muziek om de juiste vragen bij je omhoog te laten komen en aan je begeleiders te stellen. Muziek om antwoorden te ontvangen in de situatie waarin je je bevindt. Muziek die je helpt je begeleiders te voelen, je vertrouwen in hen te vergroten, je angst door hen te laten wegnemen, je te laten helen, en ga zo maar door. Deze muziek, Music from Above genoemd, is uniek. Werkt diep in jouw wezen door en stelt je open om de hulp van je begeleiders binnen te laten. J e kunt de muziek ONLINE via onze webshop bestellen voor 1250, per digitaal album en dan ontvang je een download bestand. meer nieuws
apk keuring banden
bol.com New Age muziek kopen? Alle New Age muziek online.
Tegenwoordig wordt de muziek vaak gebruikt ter ondersteuning van yoga en meditatie. Top 10 New Age muziek. Muziek voor meditatie yoga. Vind sneller wat je zoekt. Meditatie Yoga New Age muziek. Cd album New Age muziek. Relaxen New Age muziek.
boomstamtafel
Meditatie muziek Top 50 meditatieve spirituele muziek Luister Gratis Het NLP College.
Kijk ook eens naar deze lijsten.: Bekijk ook eens de lijsten met rustige muziek en vrolijke muziek.: Je kunt hieronder de volledige lijst met de spirituele muziek-tips uitklappen. Klik hier om alle overige meditatieve en spirituele muziektips te zien. Titel: All Souls Night.
vaatwasmachine

Contacteer ons