Meer resultaten voor spirituele ervaringen

 
spirituele ervaringen
Onderzoek naar spirituele ervaringen en bipolaire stoornis.
Ik ben begonnen om met een psychiater in opleiding tien bipolaire cliënten van Altrecht te interviewen. Niet alleen over hun spirituele ervaringen en wat zij daar achteraf over dachten, maar ook welke ervaringen zij hebben gehad met de hulpverlening en wat ze verwachten als het om religie en spiritualiteit gaat.
LED Lampen
TRU / Drugs vertel je spirituele ervaring als je wilt! forum.fok.nl.
Hitte, vreemde aktiviteit en/of ervaringen van gelukzaligheid in het hoofd, vooral rond de kruin. Ecstase, gelukzaligheid en perioden van immense vreugde, liefde, vrede en compassie. Paranormale ervaringen: buitenzintuiglijke waarnemingen; lichaamsuittredingen; herinneringen aan vorige levens; astraal reizen; direkte bewustwording van aura's' en chakra's' contact met spirituele gidsen d.m.v.
H2S
Spiritualiteit Ook zo gevoelig?
de herinneringen die kinderen hebben van voor ze geboren werden, imaginaire vriendjes, engelen als begeleider, ervaringen waarbij je buiten je fysieke lichaam bent geweest bv bijna doodervaring, of dingen die je weet die je eigenlijk niet had kunnen weten. Maar ook momenten van intense verbondenheid met de natuur, de aarde, andere mensen of God, zijn spirituele ervaringen.
gouden ring met steen
Spiritualiteit kan ruw, hard en confronterend zijn. Ik waarschuw voor gevaren Koorddanser.
Er is sprake van een plotselinge verruiming van het bewustzijn; verheven, gelukzalig, numineus. Afgewisseld met peilloos diepe angst, het horen van stemmen soms, telepathische ervaringen en andere gewaarwordingen die erg lijken op een BDE, het niet meer goed in het lichaam zitten. Hun leven wordt door de spirituele crisis er niet makkelijker door.
wissellijst
Kundalini crisis en spirituele crisis.
Wanneer dit deskundig gebeurt leidt dit tot gecontroleerde en gewenste spirituele ervaringen en het ontstaan van magische krachten die ook wel siddhis genoemd worden. Wanneer je een plotselinge doorbraak krijgt van een té grote hoeveelheid Kundalini of Magische energie krijg je allerlei vreemde ongecontroleerde en soms angstaanjagende ervaringen.
Centrum voor Effectieve Intuïtie Spirituele ervaringen van een kind Centrum voor Effectieve Intuïtie.
Spirituele ervaringen van een kind. Verboden kracht en andere verhalen. Spirituele ervaringen van een kind is op dit moment alleen tweedehands verkrijgbaar. Verboden kracht en andere verhalen. In de inspirerende verhalenbundel Spirituele ervaringen van een kind staat de herontdekking van innerlijke kracht centraal.
Hoe krijg je een spirituele ervaring? Spiritualiteit.
Heb je je leven lang bezig gehouden met spirituele zaken, een sober leven geleid en een strikt dieet gevolgd en nog voel je niets van een spirituele ervaring. Sommige mensen doen er veel voor terwijl het anderen ongevraagd overkomt. Waarom de een wel en de ander niet?
Hoe ga je om met de spirituele ervaringen van kinderen? Esther Buijs.
Hoe ga je om met de spirituele ervaringen van kinderen? 10 februari 2016 / in Spiritueel / door Esther Buijs. Kinderen zijn in het algemeen nog tot ongeveer hun 7e erg verbonden met de spirit wereld. Daarna worden de lijntjes steeds brozer.
Straatvraag Heb jij wel eens een spirituele ervaring gehad?
Ik vind dat spirituele ervaringen meer zijn dan bijvoorbeeld alleen een warme hand voelen op je lichaam. Mijn tante heeft mij een keer via de telefoon afgeholpen van migraine. Zij voelde het al aan de telefoon, zonder dat ik er iets over had gezegd.

Contacteer ons