Op zoek naar spirituele lezingen?

 
spirituele lezingen
Lezingen/workshops en sprekers/workshop leiders HaMaKor Centrum voor Joodse Spiritualiteit.
Toegankelijk voor ieder inkomen. Rabbijn Hannah Nathans. Van Ba'al' Shem Tov tot Jewish Renewal. Levenseinde een keuze? Tehillim als spirituele praktijk, shabbaton. Twijfel en keuze. Introductie Joodse meditatie. Internationale kalla Joodse Spiritualiteit. Programma Kalla Joodse Spiritualiteit. Lezingen/workshops en sprekers/workshop leiders.
opito
Spirituele lezingen workshops anahata-assen.
Onze spirituele lezingen workshops of paranormale lezingen, hebben vrijwel altijd het karakter van een workshop. Welk onderwerp er bij onze spirituele lezingen workshops ook aangesneden wordt, naast kennis wordt er ook direct praktisch geoefend om te ervaren wat er bedoeld wordt.
kapper
Gouden Ankh Mystieke en spirituele school.
Na de Channeled Reading zal het nog aantal dagen voelbaar zijn en zijn juiste werking geven in elk wezen. Om een volledige training en kennis te verkrijgen in je eigen spirituele groei raden wij je aan om alle twee de lezingen in het najaar bij te wonen.
wissellijst
Spirituele lezingen Your Life Your Energy.
Spirituele lezingen SKAC. Een keer per maand verzorg ik een spirituele avond in het SKAC te Chaam. De avonden bestaan uit lezingen, workshops en demonstraties om je. kennis te laten maken met de spirituele wereld. Vandaag de dag vragen veel mensen zich af: is er meer tussen Hemel en Aarde?
bed met verstelbare lattenbodem
Lezingen.
janneke monshouwer uitsnedeIn 2014 publiceerde ik het eerste boek Ander Nieuws, wat het Journaal niet uitzond, een basiswerk met nieuw gevonden feiten over het Westerse wereldnieuws, waaruit blijkt dat de situatie vaak volslagen anders is dan ons verteld is en als we denken.
Spirituele lezing spirituele avond spirituele lezing paranormaal medium.
Alles wat we nodig hebben zal de aarde ons geven. Omdat ik steeds vaker in het hele land gevraagd wordt voor spirituele lezingen zult u mij in de toekomst dan ook regelmatig op deze paranormale lezingen vinden. Heerenveen en Zwolle staan sowieso alweer op de agenda.
Centrum voor Levenskunst: homepage.
Via deze site kunt u kennismaken met ons, ons Centrum voor Levenskunst waar wij spirituele lezingen, cursussen en workshops geven en met een deel van mijn spirituele schilderijen die in Gallery Be Art live te zien en uiteraard ook te koop zijn.
Lezingen Spirituele Praktijk De Bronn.
Voorwaarden De Bronn. Spirituele Praktijk De Bronn. Spiritueel Helper / Medium Leroy van Loorbeek. U kunt mij boeken voor zalen, bedrijven en aan huis om voor u en uw familie, vrienden, kennissen of collegas een lezing te houden. Het is voor u mogelijk om mij in de ochtend, middag of avond te boeken. Wilt u mij boeken voor thuis? Dan bedragen de kosten hiervoor 2000, p.p. De groep moet bestaan uit minimaal 10 personen. Zijn er meer dan 15 personen neem dan contact met mij op. Een avond aan huis duurt maximaal 3 uur. Wilt u mij boeken voor een zaal of bedrijf? Dan gelden hiervoor speciale tarieven. Neem contact met mij op om de tarieven en e.v.t. reiskosten te bespreken via de contact pagina. De lezingen waarvoor u mij kunt boeken zijn.:
Lezing in Wijk bij Duurstede Calypso Theater.
Wijks Spiritueel Trefpunt: 10 mei 2016. 10 mei Aanvang: 19.30 uur Entree: 650, Vanavond wordt u meegenomen in de spirituele wereld. De gast van deze avond is Elly Best. Zij gaat vertellen over het Moermandieet. De grondlegger van de lees verder.

Contacteer ons